MagicIT - Servicii

Există multe motive pentru a alege serviciile noastre IT complete și eficiente. Oferim soluții hardware și software personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice, iar suportul nostru tehnic constant vă asigură că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră.

Lucrăm cu cele mai avansate tehnologii și strategii pentru a ne asigura că sunteți protejați împotriva atacurilor.

Serviciile noastre Hardware sunt concepute pentru a vă ajuta să aveți acces la cele mai bune soluții IT în materie de echipamente și accesorii. Suntem specializați în achiziționarea, furnizarea și configurarea echipamentelor IT, astfel încât să aveți întotdeauna cele mai recente și performante produse disponibile pe piață.

De asemenea, oferim mentenanță preventivă și corectivă pentru a vă ajuta să mențineți echipamentele dumneavoastră în stare bună de funcționare, iar serviciile noastre de constatare și verificare vă asigură că orice problemă este identificată și rezolvată prompt și eficient. 

Oferim o gamă largă de servicii, de la achiziționarea și furnizarea de software, la configurare, constatare și verificare, și până la crearea de aplicații personalizate.

Echipa noastră de specialiști poate gestiona cu ușurință administrarea serverelor și bazelor de date, oferind consultanță IT pentru soluții software și soluții de backup fișiere. Fiecare serviciu este personalizat pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui client.

Dacă aveți nevoie de ajutor în orice problemă tehnică, echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate, care să răspundă cerințelor și nevoilor dumneavoastră, inclusiv consultanță, asistență remote și intervenții on-site, astfel încât să puteți continua să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră.

Oferim solutii complete pentru promovarea afacerii prin intermediul creativitatii, continutului de calitate, administrarea eficienta a retelelor de socializare, campanii publicitare personalizate si consultanta specializata in branding si strategii de marketing.

Oferim o gama variata de servicii menite sa va asigure prezenta online eficienta si securizata. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru dezvoltarea si mentenanta aplicatiilor web, crearea de site-uri de prezentare sau magazine online, integrarea platilor online prin card, oferirea de servicii de hosting si domenii, dar si solutii de securitate prin certificate SSL, email si storage.

Toate aceste servicii sunt gandite pentru a va ajuta sa va cresteti vizibilitatea online si sa va atingeti obiectivele de afaceri.

Securitatea informatică este esențială pentru orice afacere, de aceea oferim servicii specializate de securitate pentru a vă proteja datele și a reduce riscurile de securitate. De la sisteme de control acces cu pontaj sau fără, configurare centrale GSM, integrare back-up fizic și cloud, până la consultanță, oferim soluții personalizate pentru a vă proteja și a vă asigura că operațiunile dvs. sunt în siguranță.
 cibernetice și a altor amenințări de securitate.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security